Spaghete Farro, Sfeclă, Unt Brun, Semințe De Mac

Spaghetele Farro, sfecla, untul brun, semințele de Mac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 749 calorii, 15g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați farro, brânză din lapte de capră, apă pentru paste și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele de capră, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Lapte De Capră De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli Cu Sfeclă, Unt Și Semințe De Mac, Paste Cu Sfeclă Și Semințe De Mac, și Salată Farro cu sfeclă prăjită, Nasturel și sos de semințe de Mac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați sfecla într-un vas de copt din sticlă sau ceramică. Acoperiți cu ulei de măsline și apă.
Coaceți până când un tester trece cu ușurință prin sfeclă, aproximativ 1 1/4 ore.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Cojiți sfecla și tăiați-o în bucăți.
Adăugați în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică și procesați la un piure dur.
Adăugați spaghetele în apa clocotită și gătiți conform instrucțiunilor pachetului.
Adăugați untul într-o tigaie de 10 inci. Porniți căldura la mare. Se rumeneste untul, aproximativ 2 minute.
Adăugați semințele de Mac și prăjiți timp de 2 minute.
Adăugați sfecla purificată, sarea și 1/4 cană de apă pentru paste în tigaie. Se amestecă pentru a încorpora complet.
Folosiți un skimmer cu plasă de sârmă sau clești pentru a scoate spaghetele din oală și așezați-le direct în tigaie cu sosul. Se amestecă pentru a combina.
Împărțiți spaghetele în porții egale și așezați-le pe farfurii calde. Folosiți două linguri de supă rotunde sau ovale pentru a forma bile mici de brânză din lapte de capră.
Așezați o minge deasupra fiecărei porții.
De la Paste Sfoglia: de la masa noastră la A Ta, peste 100 de feluri de mâncare proaspete, de sezon, de Ron și Colleen Suhanosky cu Susan Simon. Copyright 2009 de Ron și Colleen Suhanosky. Publicat de John Wiley & Sons, Inc.