Spaghete cu usturoi, ceapă și Pancetta: spaghete alla Gricia

Spaghete cu usturoi, ceapă și Pancetta: spaghetele alla Gricia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 997 calorii. Pentru $ 3.92 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți sare și piper, ceapă mică, pecorino romano și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: Spaghetti alla Boscaiola (spaghete Cu sos de roșii și ciuperci), Tort de spaghete siciliene (Pasticcio di Spaghetti alla Siracusana), și Spaghete în stilul șoferului de Coș- - - spaghete alla Carrettiere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mare.
Adăugați ardeiul chile și pancetta și redați grăsimea din carnea de porc.
Scoateți pancetta, rezervând pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Adăugați uleiul rămas, ceapa și usturoiul și gătiți ușor până se rumenesc, aruncând chile. Întoarceți pancetta în tigaie și păstrați-o caldă.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti spaghetele in apa clocotita pana cand sunt fragede inca al dente.
Scurgeți pastele și adăugați în tigaia sotată cu pancetta. Încingeți pecorino-ul, aruncați la foc mare 1 minut și serviți, împărțit uniform între 4 boluri de paste încălzite.