Spaghetele cu sos de scoică albă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 491 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, scoici, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Încercați Spaghete Cu sos de scoici albe, Spaghete Cu sos de scoici albe, și Spaghete luminate cu sos de scoică de vin alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
2
Între timp, într-o cratiță mică, rumenim usturoiul în ulei de măsline la foc mediu. Se amestecă untul sau margarina și condimentele până se topește untul sau margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Unt
Ulei De Măsline
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați scoici cu o parte din lichidul lor; încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici
4
Scurgeți pastele. Aruncați spaghetele cu sos de scoici și acoperiți cu brânză romano rasă.