Spaghete Cu sos de carne
Spaghete cu sos de carne este un fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 429 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, spaghete, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce e bine. Încercați Spaghete Cu sos de carne, Sos de carne Spaghetti 'n', și Sos De Spaghete Cu Două Carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând-o și rupând-o, până când începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Scurgeți toate, cu excepția A 1 lingură. de grăsime, dacă este necesar.
Adăugați ciuperci, ceapă și usturoi; saut timp de 5 minute. Se amestecă piureul de roșii, bulionul, condimentul Italian, frunza de dafin și 1/2 linguriță. fiecare sare și piper. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la cea mai mică setare și fierbeți timp de 45 de minute, amestecând des.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și gătiți spaghete până la al dente, aproximativ 10 minute sau ca etichetă de pachet direcționează.
Scoateți frunza de dafin din sos și condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți.
Se toarnă sosul peste spaghete, se aruncă și se servește.