Spaghete cu Pesto din Trapani: spaghete al Pesto Trapanesi
Nevoie de un felul principal vegan? Spaghete cu Pesto de la Trapani: spaghete al Pesto Trapanesi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 596 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de spaghete, sare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Paste de păr înger cu pesto în stil Trapani, Pesto Spaghetti, și Pesto de mazăre și spaghete de creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați 2 linguri de ulei de măsline, usturoi 1/2 din busuioc, migdale și roșii. Pulsează și toacă până aproape amestecat. Pesto-ul rezultat va fi puțin ciudat și nu prea umed.
Așezați pesto-ul într-un bol și amestecați, adăugând încă o lingură ulei de măsline și pecorino ras. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Puneți sosul deoparte, astfel încât aromele să se contopească.
Între timp, aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 linguri de sare.
Adăugați spaghetele și gătiți în funcție de direcția pachetului, până când sunt fierte, dar totuși al dente.
Adăugați pastele în vasul de servire și aruncați pentru a combina.