Spaghete cu Pesto din Trapani: spaghete al Pesto Trapanesi

Spaghete cu Pesto din Trapani: spaghete al Pesto Trapanesi
Nevoie de un felul principal vegan? Spaghete cu Pesto de la Trapani: spaghete al Pesto Trapanesi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 596 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de spaghete, sare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Paste de păr înger cu pesto în stil Trapani, Pesto Spaghetti, și Pesto de mazăre și spaghete de creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați 2 linguri de ulei de măsline, usturoi 1/2 din busuioc, migdale și roșii. Pulsează și toacă până aproape amestecat. Pesto-ul rezultat va fi puțin ciudat și nu prea umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Așezați pesto-ul într-un bol și amestecați, adăugând încă o lingură ulei de măsline și pecorino ras. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Puneți sosul deoparte, astfel încât aromele să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
PecorinoPecorino
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Între timp, aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați spaghetele și gătiți în funcție de direcția pachetului, până când sunt fierte, dar totuși al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
5
Se scurge bine.
6
Adăugați pastele în vasul de servire și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista