Spaghete Cu măsline și pesmet

Spaghete Cu măsline și pesmet
Spaghetele cu măsline și pesmet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 642 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați măsline, ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Spaghete cu hamsii, măsline și pesmet prăjit, Spaghete cu hamsii și pesmet (Spaghetti con Acciughe e Mollica), și Spaghete cu pesmet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pastele și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt fragede, dar încă ferme la mușcătură, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați pesmetul și 1/4 linguriță fiecare din sarea și piperul de mare. Amestecând constant, gătiți pesmetul până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
5
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă pentru paste. Amestecați pastele în amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați măslinele negre și verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă PlaceMărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați parmezanul și 3 linguri de pătrunjel. Condimentează pastele cu sare și piper, după gust. Aruncați ușor pentru a acoperi, adăugând apă rezervată pentru paste, dacă este necesar, pentru a slăbi pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Transferați într-un castron mare de servire și garnisiți cu pătrunjelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista