Spaghete cu hamsii și pesmet (Spaghetti con Acciughe e Mollica)

Spaghete cu hamsii și pesmet (Spaghetti con Acciughe e Mollica)
Spaghete cu hamsii și pesmet (Spaghetti con Acciughe e Mollica) este un fără lactate și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 378 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână pesmet, hamsii ambalate cu sare, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Spaghete cu pesmet și hamsii, Spaghete cu hamsii, măsline și pesmet prăjit, și Spaghete cu usturoi-firimituri prăjite și hamsii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă folosiți hamsii ambalate cu sare, clătiți-le sub apă rece. Cu degetele, desfaceți-le de-a lungul spatelui și ridicați coloana vertebrală pentru a produce 2 fileuri. Clătiți din nou fileurile pentru a îndepărta oasele fine; se usucă pe prosoape de hârtie. Dacă folosiți fileuri de hamsii în ulei de măsline, ridicați din borcan sau staniu, lăsând ulei în urmă (nu este nevoie să clătiți fileurile ambalate în ulei). Se toacă fin 6 fileuri; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Tăiați restul de 6 fileuri în 4 sau 5 bucăți fiecare; pus deoparte.
3
Într-un 8-qt. oală, adu 5 qts. apă bine sărată până la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați pastele și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie la mușcătură, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Între timp, puneți ulei de măsline, usturoi, hamsii tocate mărunt și ardei iute într-un 12-in adânc. tigaie (cu cel puțin 2-in. laterale) sau oală largă și gătiți la foc mic, amestecând, până când hamsiile se dizolvă. Se amestecă pătrunjelul și hamsiile rămase; opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Când pastele sunt aproape gata, puneți deoparte 1 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele și transferați-le în tigaie cu sos de hamsii. Aruncați rapid până când toate firele sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați puțină apă de gătit rezervată dacă pastele par uscate. Puneți deoparte 2 linguri. pesmet, apoi adăugați restul în paste și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
8
Împărțiți pastele în 8 boluri calde și presărați fiecare porție cu niște pesmet rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista