Spaghete Cu ciuperci sălbatice
Spaghetele cu ciuperci sălbatice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 635 calorii, 17g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de parmezan, pătrunjel, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Orez sălbatic umplut cu ciuperci sălbatice, Cina in seara asta: Spaghetti alla Boscaiola (spaghete Cu sos de roșii și ciuperci), și Pui cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați orice murdărie din ciuperci cu o perie de patiserie sau un prosop de ceai. Feliați ciupercile subțire, dar rupeți orice ciuperci mai mari, cum ar fi girolles, chanterelles. și blewits în jumătate.
Puneți uleiul de măsline într-o tigaie foarte fierbinte și adăugați ciupercile.
Lăsați-i să se prăjească repede, aruncând o dată sau de două ori, apoi adăugați usturoiul și chile cu un vârf de sare (este foarte important să condimentați ușor ciupercile, deoarece scoate cu adevărat aroma). Continuați să prăjiți rapid timp de 4 până la 5 minute, aruncând în mod regulat. Apoi opriți focul și stoarceți sucul de lămâie. Aruncați și condimentați, după gust.
Între timp, gătiți pastele în apă clocotită, sărată până la al dente.
Se scurge și se adaugă la ciuperci, cu parmezanul, pătrunjelul și untul. Aruncați ușor, acoperind pastele cu ciupercile și aroma lor.
Serviți, răzuind toate ultimele bucăți de ciuperci din tigaie și presărați cu puțin pătrunjel suplimentar și parmezan.