Spaghetele cu ciuperci Marsala usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 693 calorii, 21g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $6.52 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper, unt, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Spaghete cu ciuperci usturoi și parmezan, Squash Spaghetti Garlicky cu pui, ciuperci și Kale, și Marsala de pui cu ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie foarte mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciupercile albe și shiitake, condimentați cu sare și piper, acoperiți și gătiți la foc moderat timp de 5 minute, amestecând o dată. Descoperiți și gătiți la foc mare, amestecând o dată, până când ciupercile se rumenesc peste tot, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Adăugați usturoiul feliat, șalota și rozmarinul și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați Marsala și gătiți până se evaporă, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
5
Adăugați oțetul și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde. Se amestecă usturoiul tocat, măslinele și restul de 3 linguri de ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Dressing Lamaie Piper
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Aluat De Pâine De Porumb
6
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți spaghetele până la al dente; scurgere. Întoarceți spaghetele în oală. Se amestecă untul și ciupercile și se condimentează cu sare și piper. Se amestecă 1/3 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Transferați spaghetele în boluri, presărați cu arpagic și serviți, trecând mai mult parmezan la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Note: variații: ciupercile pot fi pliate într-o omletă sau servite cu piept de pui prăjit sau brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele