Spaghete cu calmar în sos de vin de roșii
Spaghete cu calmar în sos de vin de roșii este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 378 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de gătit, roșii în piure, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 58%. Rețete similare includ Sănătos și delicios: calmar în sos de vin roșu, Cina in seara asta: Spaghetti alla Boscaiola (spaghete Cu sos de roșii și ciuperci), și Spaghete cu ton și sos de roșii (spaghete al tonno e pomodoro).
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați vinul și fierbeți mai mult de 1 minut. Se amestecă roșiile și sarea și se aduce la foc mic.
Adăugați calmarul, acoperiți și fierbeți ușor până când calmarul este doar fraged, aproximativ 30 de minute. Nu lăsați să fiarbă.
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți spaghetele până aproape gata, aproximativ 10 minute.
Adăugați busuiocul și spaghetele în sos și fierbeți până când pastele sunt gata și au absorbit o parte din sos, aproximativ 2 minute.
Alternative de pește: puteți înlocui creveții cu coajă medie pentru calmar. Gatiti sosul de rosii, acoperit, timp de aproximativ douazeci de minute.
Adăugați creveții și gătiți până când tocmai ați terminat, aproximativ trei minute mai mult.
Test-sfat pentru Bucătărie: calmarul trebuie fiert încet la foc mic sau gătit scurt la foc mare. Orice între ele face benzi de cauciuc.
Recomandare de vin: având în vedere aroma ușoară a calmarului, sosul de roșii dictează cu adevărat ce vin să servească cu acest fel de mâncare. În consecință, un vin roșu ușor, acid, cum ar fi un Chianti tânăr, ușor răcit, va funcționa bine.