Spaghetele cu firimituri de pâine Bottargan și migdale sunt un pescatarian felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 618 calorii, 14g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin necesită spaghete, bottarga, pesmet grosier și piper. Pentru a consuma migdalele albite, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Cu Con De Pin ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 53%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Spaghete cu pesmet Bottargan și migdale, Spaghete cu hamsii și pesmet (Spaghetti con Acciughe e Mollica), și Spaghete cu pesmet.
Instrucțiuni
1
Înmuiați caperele într-un castron cu apă rece timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți și tocați mărunt caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
3
Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Prăjiți migdalele pe o foaie de copt timp de 10 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Lăsați migdalele să se răcească, apoi tocați-le grosier; se transferă într-un robot de bucătărie și se macină fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Întindeți firimiturile de pâine pe foaia de copt și prăjiți-le la cuptor până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se lasă să se răcească, apoi se aruncă cu migdalele și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
8
Într-o oală mare, topiți untul în 1/2 cană plus 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați caperele, ardeiul roșu zdrobit și jumătate din bottarga și gătiți la foc moderat până la sfârâit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
10
Se ia de pe foc.
11
Într-o altă oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți spaghetele, amestecând, până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Scurgeți spaghetele, rezervând 3/4 cană din apa de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
13
Adăugați pastele în sosul bottarga. Se amestecă apa de gătit rezervată, câte 2 linguri, până când pastele sunt acoperite cu un sos bogat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
14
Împrăștiați o pătrime din amestecul de pesmet într-un castron mare, puțin adânc. Se acoperă cu o treime din paste. Repetați stratificarea încă de două ori, terminând cu amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
15
Presărați restul de bottarga peste paste și stropiți cu restul de 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec