Spaghete Carbonara cu burtă de porc și mazăre proaspătă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spaghete Carbonara cu burtă de porc și mazăre proaspătă. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 844 calorii, 26g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ouă, sare kosher grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Spaghete Carbonara Cu Mazăre, Spaghete Carbonara cu mazăre pentru doi, și Spaghete Carbonara cu mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Frecați sare grosieră și coriandru în burta de porc. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Burtă De Porc
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Preîncălziți cuptorul la 135°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați burta de porc într-o cratiță mare rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați ceapa, următoarele 5 Ingrediente, 2 linguri de vin și bulion de pui. Se aduce la fierbere, se acoperă și se transferă la cuptor. Gatiti pana cand carnea de porc este foarte frageda cand este perforata cu furculita, intorcand la fiecare 30 de minute, aproximativ 2 ore 15 minute. Se răcește ușor. Acoperiți și răciți cel puțin 1 zi și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Aruncați orice grăsime solidificată pe suprafața amestecului de burtă de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
6
Scoateți carnea de porc din lichidul de gătit, răzuind orice amestec gelatinos înapoi în cratiță. Reîncălziți amestecul în cratiță doar până se topește. Se strecoară lichidul în ceașcă de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați vin alb dacă este necesar pentru a măsura 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
8
Tăiați coaja și toate, cu excepția stratului de grăsime de 1/4 inch, din burta de porc. Feliați carnea de porc transversal în felii de 1/2 inch, apoi tăiați feliile transversal în benzi groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați burta de porc și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, amestecând des, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
11
Adăugați usturoi și saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
12
Adăugați lichid de gătit de porc și 1/4 cană de vin. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1
Gatiti spaghetele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana aproape frageda, dar inca ferma de muscat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați 1/4 cană parmezan, brânză Pecorino Romano și pătrunjel; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
5
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Bateți 1/4 cană de lichid de gătit fierbinte în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Adăugați paste; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Adăugați amestecul în tigaie cu carne de porc și aruncați, adăugând mai mult lichid de gătit cu linguri dacă este uscat. Condimentează generos cu piper negru. Împărțiți între boluri și serviți, trecând 1/4 cană de parmezan rămasă alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat