Spaetzle Cu Unt
Spaetzle cu unt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 196 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Spaetzle, Spaetzle, și Spaetzle De Ciocolată.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Cernem împreună făina, sarea și praful de copt.
Combinați laptele și ouăle, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină, amestecând cu un tel până se combină.
Lăsați să stea 10 minute.
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-o cratiță mare. Țineți o strecurătoare cu găuri mari (aproximativ 1/4-inch în diametru) peste apă clocotită; lingură aproximativ 1/2 cană de aluat în strecurătoare. Apăsați aluatul prin găuri cu o spatulă de cauciuc (picăturile vor forma spaetzle); puneți colander deoparte. Gatiti 2 minute sau pana cand ati terminat (spaetzle se va ridica la suprafata).
Îndepărtați cu o lingură cu fante; se scurge într-o strecurătoare (spaetzle se va lipi de un prosop de hârtie). Repetați procedura cu aluatul rămas.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 2 căni de spaetzle fierte; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand frecvent. Repetați cu untul rămas și spaetzle fiert.