Spaetzle
Spaetzle este un vegetarian farfurie. O porție conține 260 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, piperul, făina și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spaetzle, Spaetzle Herbed, și Șuncă și Spaetzle coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Cerneti faina si sarea si piperul impreuna intr-un bol mare. Bateți ouăle și laptele într-un bol mediu. Alternativ, amestecați amestecul de lapte în făină până când se formează un aluat neted.
Aduceți o oală mare de apă sărată la fierbere la foc mediu apăsați aluatul în apă cu un producător de spaetzle. Când spaetzle plutesc în vârful apei, îndepărtați-le cu o lingură pliată într-un vas sigur pentru cuptor. După primul strat de spaetzle, adăugați un strat de brânză elvețiană. Continuați stratificarea până când au fost folosite toate spaetzle și brânză.
Coaceți spaetzle până când brânza este topită, aproximativ 30 de minute.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mic.
Adăugați ceapa și gătiți până se rumenesc.
Se toarnă peste spaetzle topit și se servește.