Soy Beurre Blanc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Soy Beurre Blanc. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.59 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 142 calorii. Un amestec de vin, sos de soia, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Beurre Blanc, Beurre Blanc, și Beurre Blanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, topiți 2 linguri de unt la foc mediu-mic.
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Adăugați vinul, oțetul, boabele de piper și sosul de soia, aduceți la foc mic și gătiți până când lichidul este siropos și redus la aproximativ 1/4 cană, 20 până la 25 de minute.
Se strecoară lichidul printr-o strecurătoare cu plasă fină, se aruncă șalotele și se întoarce lichidul în tigaie. Reveniți la foc mediu-mic și aduceți la foc mic, permițând lichidului să se reducă puțin mai mult. În timp ce bateți constant, adăugați încet aproximativ 3/4 din cuburile de unt rece, câte un cuplu la un moment dat, până când se emulsionează. Opriți focul și continuați să bateți în timp ce adăugați încet cuburile de unt rămase; bateți foarte bine până când este gros și cremos.
Utilizați imediat sau depozitați într-o sticlă termos încălzită sau acoperită într-un vas de sticlă așezat peste apă caldă până când este gata de servit. Refrigerați resturile.