Souvlaki de pui cu sos Tzatziki și salată grecească
Souvlaki de pui cu sos Tzatziki și salată grecească ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 815 calorii, 70g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $5.81 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, feta, iaurt grecesc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. 2063 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Funcționează bine ca un fel principal scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Souvlaki de pui cu sos Tzatziki, Frigarui Souvlaki de pui cu sos Tzatziki, și Somon grecesc Souvlaki Gyros cu Tzatziki.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, bateți sucul de lămâie, oțetul, uleiul de măsline, oregano, sarea și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New York
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Așezați cuburile de pui într-un castron mediu separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Se amestecă usturoiul ras și 7 linguri de pansament. Aruncați puiul pentru a acoperi uniform, acoperiți și refrigerați pentru a marina aproximativ 2 ore, aruncând ocazional. Puneți pansamentul rămas deoparte pentru salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1
Așezați castraveții tăiați în cuburi într-un set de strecurătoare peste castron. Se aruncă cu 1/2 linguriță sare și se lasă să se scurgă, aproximativ 30 de minute. Se usucă ușor castraveții cu un prosop de hârtie, se pun într-un castron mic și se amestecă cu usturoi, iaurt și mărar. Condimentează după gust cu sare. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Crengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De Verjuic
2
Bucăți de pui de frigărui pe 8 până la 12 frigarui. Aruncați marinada folosită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Încălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați frigarui de pui pe grătar (sau gătiți în loturi pe tigaia pentru grătar) până când se rumenesc bine și temperatura internă înregistrează 155 km pe termometrul de citire instantanee, rotind uniform pentru a găti pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total. (Reglați temperatura grătarului dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți puiul într-un platou de servire și lăsați să se odihnească 3 minute. Între timp, grătați scurt pitas și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Bateți uleiul de măsline în marinada de pui rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Adăugați roșii, ceapă, castraveți, măsline, feta și pătrunjel. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Culese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De Porumb
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
3
Serviți frigarui cu salată, pita și sos tzatziki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tzatziki
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Scoateți puiul din frigarui pentru a umple în pitas cu sos și salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe