Souvlaki
Souvlaki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 238 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 350 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ardei grași, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Souvlaki, Souvlaki, și Marinat Souvlaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de sticlă, amestecați împreună sucul de lămâie, uleiul de măsline, sosul de soia, oregano și usturoiul; adăugați carne de porc, ceapă și ardei verzi și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați timp de 2 până la 3 ore.
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie-mare. Filetați carnea de porc, ardeii și ceapa pe frigarui.
Grătar ușor de ulei. Gătiti timp de 10 până la 15 minute sau până la coacerea dorită, întorcând frigarui frecvent pentru gătit uniform.