Southwestern Cavatappi

Southwestern Cavatappi
Southwestern Cavatappi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 30. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 66 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați paste cavatappi, porumb fără sare, carne de vită măcinată extra-slabă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cavatappi cu roșii, Cavatappi și Chard, și Cavatappi Pomodoro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Carne brună în tigaie mare pulverizată cu spray de gătit; scurgere. Se amestecă salsa, dovlecelul și pudra de chili; se fierbe la foc mic 10 min., amestecând ocazional. Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Praf De ChiliPraf De Chili
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
PastePaste
Dientes De AjoDientes De Ajo
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă porumbul și 1/2 cană de brânză în amestecul de carne; gatiti 3 min. sau până când brânza este topită, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PorumbPorumb
CarneCarne
3
Scurgeți pastele; se pune într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestecul de carne, sucul de lămâie și cilantro; se amestecă ușor. Se acoperă cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
BrânzăBrânză
CarneCarne

Echipamente

DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista