Southwest Jelly

Jeleul de sud-vest ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 73 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 75. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalape, apă, pectină lichidă din fructe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Chili ' s Southwest Eggrolls – bucurați-vă de acest restaurant preferat oriunde. Aceste rulouri de ou în stil sud-vest sunt delicioase, Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu...cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, și Friptură de porc și varză de Bruxelles cu Ball ' s jelly Maker glazură dulce de jeleu de mere.
Instrucțiuni
Aduceți primele 6 ingrediente la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați pectină și aduceți la fierbere completă. Se fierbe 1 minut.
Îndepărtați și aruncați frunzele de coriandru; îndepărtați orice spumă.
Se toarnă amestecul fierbinte imediat în borcane fierbinți, sterilizate, umplând la 1/4 inch de sus.
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile.
Procesați în baie de apă fierbinte 5 minute.
Notă: jeleurile necesită de obicei doar 5 minute de procesare din cauza conținutului lor mai mare de acid.