Southern Mac & Plăcintă Cu Brânză
Southern Mac & Cheese Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,12 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 600 calorii, 27G de proteine, și 39G de grăsime per portie. Dacă aveți piper măcinat, lapte evaporat, macaroane cu cot și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până lapte evaporat ai putea urma acest curs principal cu Milkshake De Avocado ca desert. 162 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Vegan Mac și brânză, Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Pulverizați o farfurie de caserolă de 9x13 inci cu spray de gătit.
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă macaroanele și se întoarce la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand au fiert, dar sunt inca usor ferme, aproximativ 8 minute; se scurge.
Topiți încet untul într-o oală mare la foc mic. Se amestecă laptele evaporat și piperul negru; gătiți până se încălzește.
Bateți ouăle într-un bol până se omogenizează; bateți aproximativ 1/2 cană din amestecul de lapte evaporat în ouă, câte 1 lingură pe rând, până când sunt bine încorporate.
Împingeți amestecul de ouă înapoi în cratiță cu amestec de lapte evaporat. Continuați să încălziți ușor, amestecând constant, până când amestecul de lapte evaporat aproape ajunge la foc mic și sosul se îngroașă.
Amestecați ușor sarea și macaroanele fierte în sos și amestecați pentru a combina.
Se toarnă 1/4 din amestecul de macaroane într-un strat în fundul vasului de caserolă pregătit și se acoperă cu 1 cană de brânză Cheddar mărunțită. Repetați straturile încă de trei ori; top ultimul strat de brânză cu boia de ardei după gust.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola se fierbe, aproximativ 20 de minute.