Southern Foodways ' Delta Mississippi Hot Tamales
Rețeta Southern Foodways ' Mississippi Delta Hot Tamales ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 3 ore și 30 de minute. Această rețetă face 84 de porții cu 75 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 143 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână boia, pudră de ceapă, piper cayenne măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Delta Tamales, Tort de noroi Mississippi + un cadou din Biblia de gătit sudică a Paulei Deen! - Închis, și Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas.
Instrucțiuni
Tăiați carnea în bucăți mari și puneți-o într-o oală mare și grea. Acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți oala, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când carnea este foarte fragedă, 2 până la 2 ore de la.
Scoateți carnea și rezervați lichidul de gătit. Când carnea este suficient de rece pentru a fi manipulată, îndepărtați și aruncați orice piele sau bucăți mari de grăsime. Tăiați sau tăiați carnea în bucăți mici. Ar trebui să existe aproximativ 14 până la 16 căni de carne.
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare și grea la foc mediu. Se amestecă pudra de chili, boia de ardei, sare, piper, cayenne, pudră de ceapă, pudră de usturoi și chimen.
Adăugați carnea și amestecați pentru a acoperi cu uleiul și condimentele. Gatiti, amestecand des, pana cand carnea este incalzita, 7-10 minute. Pune deoparte.
Pentru a pregăti cojile de porumb: în timp ce carnea se gătește, înmuiați cojile într-un castron mare sau chiuvetă cu apă foarte caldă, până când sunt înmuiate și flexibile, aproximativ 2 ore. Separați ușor cojile în frunze unice, încercând să nu le rupeți. Spălați orice praf și aruncați orice mătase de porumb. Păstrați toate butucurile care se despart în lateral, deoarece două bucăți mici pot fi suprapuse și folosite ca una.
Pentru a face aluatul masa: amestecați maseca, praful de copt, sarea și untura împreună într-un castron mare până se omogenizează bine. Amestecați treptat suficient bulion cald (de la gătirea cărnii) pentru a face aluat moale, spongios, care este consistența piureului gros de cartofi. Aluatul trebuie să fie umed, dar nu umed. Acoperiți vasul cu o cârpă umedă.
Scoateți o coajă de porumb din apă și uscați-o.
Așezați coaja pe o suprafață de lucru.
Răspândiți aproximativ cupa de masă din masa într-un strat uniform pe capătul larg al cojii până la 1 inch de margini. Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de carne într-o linie în centrul masei.
Rulați coaja astfel încât aluatul masa să înconjoare umplutura și să formeze un cilindru sau un pachet. Îndoiți coaja sub pentru a închide fundul și a completa pachetul.
Așezați tamalele completate într-un singur strat pe o foaie de copt. Repetați până când se utilizează toată masa și umplutura. Fierbeți sau aburiți tamalele.
Pentru a fierbe: stați tamalele în poziție verticală, cu partea închisă în jos, într-o oală mare.
Așezați suficiente Tamale în oală, astfel încât să nu cadă sau să se deruleze sau să lege pachetul împreună cu sfoară de bucătărie. Umpleți cu grijă vasul cu suficientă apă pentru a ajunge doar în vârful tamalelor, încercând să nu turnați apă direct pe Tamale. Aduceți apa la fierbere la foc mare. Acoperiți oala, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când masa este fermă și se îndepărtează ușor și curat de coajă, aproximativ 1 oră.
Pentru abur: stați tamalele în poziție verticală, cu partea închisă în jos, într-un coș mare cu aburi. Acoperiți tamalele cu un prosop umed sau coji suplimentare. Aburiti tamalele peste apa clocotita pana cand masa este ferma si se indeparteaza usor si curat de coaja, aproximativ 1 pana la 1 ore de circulatie.
Serviți tamalele calde, în coji.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.
![Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5]()
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5