South Beach vin și produse alimentare Cupcakes Festival

Reteta South Beach Wine And Food Festival Cupcakes ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 3 ore și 25 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 660 calorii. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un desert accesibil. Mergeți la magazin și ridicați ouă, smântână grea, cuvertură de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Disney Wine & Food Festival și acadele de creveți, Tomatillo Salsan și Food & Wine Festival Ixtapa / Zihua, Mexic, și Epcot food and Wine Festival tocană de ciuperci reprezentând Viena, Austria pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie standard de brioșă cu 12 garnituri de cupcake.
Combinați vinul roșu, făina, zahărul, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea în vasul unui mixer electric. Bateți la viteză medie timp de 2 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului, apoi adăugați uleiul vegetal și smântâna.
Se amestecă la viteză medie timp de 1 minut suplimentar. Răsturnați părțile laterale ale bolului, apoi adăugați ouăle și extractul de vanilie.
Se amestecă la viteză medie timp de 1 minut. Umpleți garniturile de cupcake cu trei sferturi pline cu aluat și coaceți până se rumenesc și coapte, aproximativ 25 de minute. Răciți complet cupcakes-urile.
Pentru ganache: într-o cratiță medie, aduceți vinul roșu și smântâna grea la foc mic.
Se scoate de pe foc și se amestecă ciocolata cu un bici. Se amestecă până când ciocolata este complet topită și emulsionată. Se amestecă siropul de porumb.
Se toarnă într-un castron mic și se înfășoară bine. Se lasă să se răcească la temperatura camerei timp de cel puțin 2 ore, până când ganache-ul s-a setat complet.
Așezați ganache într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund mediu.
Pentru crema de unt: într-un cazan dublu, combinați albușurile de ou, zahărul și pulberea de vin cabernet. Se amestecă cu un bici până când amestecul este cald și zahărul este complet dizolvat.
Turnați amestecul cald de albus de ou în vasul unui mixer electric. Bateți la viteză mare până când bezea se răcește și se formează vârfuri rigide.
Se amestecă untul înmuiat.
Așezați într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf rotund mic.
Pentru asamblare: folosind un corer de mere, îndepărtați miezul central al cupcakes-urilor coapte și umpleți fiecare cu 2 cireșe. Pipe cabernet-ganache de ciocolată zinfandel generos pe partea de sus a cupcakes, și de sus cu Buttercream cabernet, prin conducte pentru a arata ca un grup de struguri.