Sous-Vide 101: cotlet de porc frecat picant cu sos BBQ

Rețeta Sous-Vide 101: Cotletele Picante de porc frecate cu sos BBQ sunt gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 606 calorii. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 75 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de coaste de porc, pudră de chlii, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pudra de alaun, puteți urma acest fel principal cu Tort De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cotlet de porc Sous Vide cu gust de mere-ghimbir, Filet De Porc Sous Vide, și Chifle de burtă de porc Sous-Vide cu maioneză de Braise de porc și castraveți murați rapid.
Instrucțiuni
Combinați pudra de chili, 1 lingură de zahăr brun, sare, cayenne, coriandru, fenicul și piper împreună într-un castron mic și amestecați pentru a combina. Puneți deoparte 1 lingură. Frecați amestecul rămas uniform pe fiecare suprafață de cotlet de porc. Sigilați Cotletele de porc într-un singur strat într-o pungă de vid și gătiți în cuptorul cu apă setat la 140 de grade timp de cel puțin 45 de minute și până la 6 ore.
Între timp, combinați bulionul de pui, ketchup-ul, melasa, ceapa, sosul Worcestershire, muștarul, oțetul, sosul fierbinte și amestecul de condimente rămas într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți la scăzut și gătiți până se îngroașă și lucioasă, aproximativ 20 de minute. Pune deoparte.
Scoateți Cotletele de porc din punga de vid și uscați-le cu prosoape de hârtie. Grătar ușor fierbinte. Când este gata de gătit, periați partea superioară a fiecărui cotlet cu 1 lingură de sos.
Transferați la grătar, cu partea în jos și gătiți timp de 1 minut. Între timp, periați partea superioară cu mai mult sos. Întoarceți cotletele și gătiți cu 1 minut mai mult.
Transferați cotletele pe o farfurie și periați ambele părți cu mai mult sos. Acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Îndepărtați folia, periați cu mai mult sos și serviți, trecând sos suplimentar la masă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.