Soupe A L ' Oignon (Supă De Ceapă Franceză)
Rețeta Soupe a l ' oignon (supă de ceapă franceză) ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 1 oră și 46 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 272 calorii. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, ceapă, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Soupe a l ' oignon au Fromage (supă de ceapă franceză), Supă franțuzească de ceapă (ciorbă de ceapă l ' oignon Gratin grosolan), și Ciorba l ' oignon Gratin aprox. e pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand ocazional. Acoperiți parțial, reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți 15 minute, amestecând ocazional.
Adăugați zahăr și piper; gatiti, neacoperit, pana se rumeneste intens (aproximativ 35 de minute), amestecand frecvent.
Se presara ceapa cu faina; gatiti 2 minute, amestecand constant.
Adăugați bulion, apă și vin; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Adăugați sosul Worcestershire; se amestecă bine.
Preîncălziți broilerul la mare.
Aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu; se fierbe timp de 2 minute sau până se prăjește, întorcându-se după 1 minut.
Împărțiți supa în mod egal între fiecare dintre cele 4 boluri de supă pentru pui de carne. Completați fiecare porție cu 1 felie de pâine și 1 felie de brânză.
Așezați bolurile de supă pe tigaia cu jeleu; se fierbe timp de 4 minute sau până când blaturile se rumenesc și bulele de brânză.