Souffle De Usturoi Și Brânză Prăjită

Souffle De Usturoi Și Brânză Prăjită
Rețeta Souffle de usturoi și brânză prăjită este gata în aproximativ 1 oră și 35 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 132 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, parmezan, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Usturoi Prăjit Jalapeno Brânză Crupe, Usturoi-Cheddar Crupe Souffl 4, și Souffl Cu Crupe De Branza Albastra 4 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați 1/4 inch deasupra capului de usturoi, lăsând pielea de hârtie intactă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Așezați pe foaie de folie; stropiți cu ulei. Înfășurați în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți 30 min. Între timp, periați 1/2 linguriță. unt pe partea inferioară și laterală a 2-qt. souffle; se presară cu parmezan până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Aduceți bulionul să fiarbă în cratiță medie pe căldură medie. Adăugați treptat grâu, amestecând constant; acoperi. Fierbeti la foc mic 5 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CrupeCrupe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc.
7
Alunecați usturoiul prăjit din piei; mash la o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
8
Adăugați la grâu cu VELVEETA, 2 linguri. unt și ardei roșu; se amestecă până se topește VELVEETA.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
UntUnt
CrupeCrupe
9
Adăugați gălbenușuri; se amestecă bine. Bateți albușurile cu mixerul la viteză medie până se spumează; bate la viteză mare doar până se formează vârfuri rigide. Se amestecă ușor în amestecul de grâu; lingura în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CrupeCrupe
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Coaceți 40 până la 45 min. sau până când partea de sus este maro auriu și centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Serviți imediat.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Amestec de 60% Semillon și 40% Sauvignon Blanc.Culoare galben-pai limpede ca cristalul. Nasul este puternic și aromat, cu aromele exotice dominante (citrice, Litchi) de Sauvignon Blanc. Atac corpolent asupra Palatului, dezvoltând un gust proaspăt plin de viață, cu arome intense de grapefruit și var la final. Atât plin de viață, cât și plin de aromă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista