Souffl dublu de ciocolată cu sos cald de Fudge ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție conține 299 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, ciocolată dulce-amăruie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sufle calde de ciocolată cu lapte cu înghețată Vanillan, Scandalos Cald Budinca Dublu-Ciocolata, și Fudge Dublu De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați suportul cuptorului la cea mai mică setare și scoateți suportul din mijloc. Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti sufletele, acoperiți ușor vasele de suflet de 6 (8 uncii) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
3
Se presară uniform cu 2 linguri de zahăr. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
4
Combinați 1/2 cană de zahăr rămasă, 3 linguri de făină, 3 linguri de cacao și sare într-o cratiță medie la foc mediu-mare, amestecând cu un tel. Adăugați treptat 1 1/4 căni de lapte, amestecând constant cu un tel; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu cu un tel; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
5
Adăugați 3 uncii de ciocolată; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
6
Transferați amestecul într-un castron mare; se răcește la temperatura camerei. Se amestecă vanilia și gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Așezați albușurile într-un bol mare de amestecare; bateți la viteză mare cu un mixer până se formează vârfuri rigide (nu bateți prea mult). Îndoiți ușor un sfert din albușurile de ou în amestecul de ciocolată; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Se amestecă ușor amestecul în feluri de mâncare pregătite. Atingeți brusc vasele de 2 sau 3 ori pe contor la nivel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Așezați vasele pe o foaie de copt; așezați foaia de copt pe raftul inferior al cuptorului 425. Reduceți imediat temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți suflantele din cuptor).
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
9
Coaceți 40 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în partea laterală a souffl iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Pentru a pregăti sosul, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Adăugați 1/3 cană de zahăr, 2 linguri de cacao și 1 lingură de făină; se amestecă bine cu un tel. Adăugați treptat 1/2 cană de lapte, amestecând bine cu un tel; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
12
Se ia de pe foc; se adaugă 1/2 uncie de ciocolată, amestecând până se omogenizează.