Souffl dublu de ciocolată 6s cu sos cald de Fudge

Souffl dublu de ciocolată 6s cu sos cald de Fudge
Souffl dublu de ciocolată cu sos cald de Fudge ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție conține 299 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, ciocolată dulce-amăruie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sufle calde de ciocolată cu lapte cu înghețată Vanillan, Scandalos Cald Budinca Dublu-Ciocolata, și Fudge Dublu De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați suportul cuptorului la cea mai mică setare și scoateți suportul din mijloc. Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti sufletele, acoperiți ușor vasele de suflet de 6 (8 uncii) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
3
Se presară uniform cu 2 linguri de zahăr. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
4
Combinați 1/2 cană de zahăr rămasă, 3 linguri de făină, 3 linguri de cacao și sare într-o cratiță medie la foc mediu-mare, amestecând cu un tel. Adăugați treptat 1 1/4 căni de lapte, amestecând constant cu un tel; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu cu un tel; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
5
Adăugați 3 uncii de ciocolată; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
6
Transferați amestecul într-un castron mare; se răcește la temperatura camerei. Se amestecă vanilia și gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Așezați albușurile într-un bol mare de amestecare; bateți la viteză mare cu un mixer până se formează vârfuri rigide (nu bateți prea mult). Îndoiți ușor un sfert din albușurile de ou în amestecul de ciocolată; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Se amestecă ușor amestecul în feluri de mâncare pregătite. Atingeți brusc vasele de 2 sau 3 ori pe contor la nivel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Așezați vasele pe o foaie de copt; așezați foaia de copt pe raftul inferior al cuptorului 425. Reduceți imediat temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți suflantele din cuptor).
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Coaceți 40 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în partea laterală a souffl iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Pentru a pregăti sosul, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Adăugați 1/3 cană de zahăr, 2 linguri de cacao și 1 lingură de făină; se amestecă bine cu un tel. Adăugați treptat 1/2 cană de lapte, amestecând bine cu un tel; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Se ia de pe foc; se adaugă 1/2 uncie de ciocolată, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
13
Se servește cald cu suflete.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista