Souffl de foietaj cu cremă de patiserie cu parfum de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel

Souffl de foietaj cu cremă de patiserie cu parfum de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de crustă, așa că încercați souffl lux de foietaj cu cremă de patiserie parfumată cu portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 438 calorii. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, foietaj, fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bomboloni parfumați cu portocale cu cremă de patiserie și sos de ciocolată cu portocale, Rotițe De Foietaj Cu Fructe Confiate, și Linguini cu sos de smântână de lămâie pe foietaj pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cremă De Patiserie Cu Parfum De Portocale
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
PortocaliuPortocaliu
2
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel, bateți smântâna până la vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți crema de patiserie până se omogenizează. Îndoiți ușor coaja de portocală și frișca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Transferați crema într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mediu, simplu și dați-o la frigider până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
5
Sos De Unt De Caramel
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
UntUnt
SosSos
6
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb cu 2 linguri (30 g/1 oz) de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Într-o cratiță mică, combinați zahărul brun, păstăia de fasole de vanilie și semințele și rămâne2 căni (470 g/16,5 oz) apă și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Zahăr BrunZahăr Brun
SemințeSemințe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați amestecul de amidon de porumb și gătiți, amestecând, încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul, sarea și romul. Păstrați sosul cald până la servire sau puneți-l la frigider, acoperit și reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
SareSare
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
10
Nuci Pecan Confiate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan ConfiateNuci Pecan Confiate
11
Preîncălziți cuptorul la 350 F (177 C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Așezați nucile pecan într-un castron mediu și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Într-o cratiță mică, combinați apa și zahărul și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând, până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
14
Se toarnă siropul peste nuci pecan și se aruncă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
SiropSirop
15
Întindeți pecanele acoperite pe o tigaie cu jumătate de foaie și coaceți timp de aproximativ 8 minute, aruncând o dată în timpul coacerii, până se rumenesc și se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
16
Runde De Patiserie Cu Puf
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
17
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. f (204 buc. c). Tapetați o tigaie cu jumătate de foaie cu un covor de copt din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
18
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, rulați aluatul foietaj la o grosime de 1/2 inch. Folosind un tăietor rotund de patiserie de 3 inci, tăiați 10 runde din aluat. Aranjați rundele pe tigaia pregătită și acoperiți cu un alt covor de copt din silicon și o tigaie pe jumătate de foaie; acest lucru va permite rundelor să crească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
TigaieTigaie
19
Coaceți timp de 45 până la 55 de minute sau până când rundele sunt rumenite și umflate frumos.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
20
Scoateți tava superioară și covorul de copt. Preîncălziți broilerul și pudrați rundele cu zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
TigaieTigaie
21
Așezați rundele sub broiler până când sunt caramelizate. Asamblați deserturile imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
22
Asamblare
23
În timp ce rundele de foietaj sunt încă fierbinți din cuptor, împărțiți-le în jumătate. Scoateți orice aluat puțin gătit din centrul fiecărei jumătăți și pipetați o cantitate generoasă de cremă de patiserie rece cu parfum de portocale pe jumătatea inferioară a pufului. Înlocuiți partea superioară a pufului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
PortocaliuPortocaliu
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
24
Așezați desertul pe o farfurie și lingurați puțin
25
Sos de unt de Caramel deasupra patiseriei calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
UntUnt
SosSos
26
Se ornează cu niște nuci pecan confiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan ConfiateNuci Pecan Confiate
27
Retipărit cu permisiunea editorului, Houghton Mifflin Harcourt, din deserturi Payard de Francois Payard cu Tish Boyle. Fotografie de Rogerio Voltan. Drepturi de autor 2013.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista