Souffl de ciuperci Make-ahead 8S
Make-ahead ciuperci souffl este un fel de mâncare laterală care servește 8. O porție conține 165 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de CR ampermormme fra ampermormche, arpagic, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 111 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Supă De Pâine Cu Roșii De Ciuperci Înainte, Supă de lămâie miso înainte cu găluște de ciuperci, și Ouă amestecate cu cârnați și ciuperci cu aragaz lent.
Instrucțiuni
Prăjiți ciupercile în unt aproximativ 3 minute, apoi scoateți-le de pe foc și rezervați o lingură bună.
Adăugați făina în rest, apoi amestecați laptele și reveniți la foc, amestecând tot timpul pentru a face un sos gros. Se amestecă brânza, se condimentează după gust, apoi se lasă să se răcească.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Ungeți 8 x 150 ml vase souffl și tapetați bazele cu hârtie de copt. Amestecați gălbenușurile în amestecul de suflet, apoi bateți albușurile până se înțepenesc înainte de a le plia cu grijă. Puneți lingura în vasele souffl și coaceți într-o formă de prăjire, pe jumătate umplută cu apă rece, timp de 15 minute până când a crescut și a devenit aurie. Lăsați să se răcească (se vor scufunda, dar sunt menite). Puteți face sufletele până la această etapă cu până la 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Când sunt gata de servit, întoarceți suflantele din vasele lor, îndepărtați hârtia de căptușeală, apoi puneți-le pe o foaie de copt tapetată cu pătrate mici de hârtie de copt. Acoperiți fiecare souffl cu 1 linguriță crme frache și puțină brânză, apoi împrăștiați cu ciupercile rezervate.
Coaceți la 190C/ventilator 170C / gaz 5 timp de 10-15 minute până când se ridică ușor și se încălzește.
Se presară cu arpagic și se servește.