Make-ahead ciuperci souffl este un fel de mâncare laterală care servește 8. O porție conține 165 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de CR ampermormme fra ampermormche, arpagic, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 111 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Supă De Pâine Cu Roșii De Ciuperci Înainte, Supă de lămâie miso înainte cu găluște de ciuperci, și Ouă amestecate cu cârnați și ciuperci cu aragaz lent.
Instrucțiuni
1
Prăjiți ciupercile în unt aproximativ 3 minute, apoi scoateți-le de pe foc și rezervați o lingură bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2
Adăugați făina în rest, apoi amestecați laptele și reveniți la foc, amestecând tot timpul pentru a face un sos gros. Se amestecă brânza, se condimentează după gust, apoi se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Ungeți 8 x 150 ml vase souffl și tapetați bazele cu hârtie de copt. Amestecați gălbenușurile în amestecul de suflet, apoi bateți albușurile până se înțepenesc înainte de a le plia cu grijă. Puneți lingura în vasele souffl și coaceți într-o formă de prăjire, pe jumătate umplută cu apă rece, timp de 15 minute până când a crescut și a devenit aurie. Lăsați să se răcească (se vor scufunda, dar sunt menite). Puteți face sufletele până la această etapă cu până la 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Când sunt gata de servit, întoarceți suflantele din vasele lor, îndepărtați hârtia de căptușeală, apoi puneți-le pe o foaie de copt tapetată cu pătrate mici de hârtie de copt. Acoperiți fiecare souffl cu 1 linguriță crme frache și puțină brânză, apoi împrăștiați cu ciupercile rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
6
Coaceți la 190C/ventilator 170C / gaz 5 timp de 10-15 minute până când se ridică ușor și se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se presară cu arpagic și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)