Souffl de ciocolată caldă cu sos de cremă de ciocolată

Souffl de ciocolată caldă cu sos de cremă de ciocolată
Nevoie de o băutură vegetariană fără gluten și lacto ovo? Souffl de ciocolată caldă cu sos de cremă de ciocolată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 519 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,84 USD pe porție. Un amestec de gălbenușuri de ou, unt, zahăr tos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 168 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sufleuri De Ciocolată Caldă, Sufleuri de ciocolată caldă {cartea de bucate a lunii }, și Souffl de pere cu sos de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C/ventilator 200C / gaz 7 și așezați o tavă de copt pe raftul superior. Pentru sos, încălziți smântâna și zahărul până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se ia de pe foc, se amestecă ciocolata și untul până se topesc, apoi se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Ungeți 6 x 150 ml ramekins cu unt topit, presărați cu cele 2 linguri de zahăr tos, apoi îndepărtați orice exces. Topiți ciocolata și smântâna într-un castron peste o tigaie cu apă clocotită, răciți, apoi amestecați gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Bateti albusurile pana isi pastreaza forma, apoi adaugati zaharul, cate 1 lingura pe rand, batand din nou la aceeasi consistenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se amestecă o lingură în ciocolată, apoi se pliază ușor în rest.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
6
Lucrând rapid, umpleți ramekinele, ștergeți jantele curate și treceți degetul mare în jurul marginilor. Întoarceți cuptorul la 200C/ventilator 180C / gaz 6, Așezați ramekinele pe tava de copt, apoi coaceți timp de 8-10 minute până când se ridică cu o ușoară oscilație. Nu deschideți ușa cuptorului prea devreme, deoarece acest lucru le poate face să se prăbușească.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Odată ce suflele sunt gata, praf cu zahăr glazură, scoateți o mică gaură din blaturi, apoi turnați o parte din sosul de ciocolată fierbinte. Înlocuiți capacele și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista