Souffl de ciocolata torturi cu inghetata de vanilie-cimbru
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 385 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Un amestec de unt, zahăr de cofetărie, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sufleu de ciocolată cu cremă de vanilie, Înghețată De Vanilie Chai, și Kentucky Derby mini ciocolată-prăjituri Pecan cu vanilie Bourbon sparge inghetata.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Ungeți opt ramekine cu 1 cană și tapetați fundul cu hârtie pergament. Ungeți hârtia și pudrați fundul și părțile laterale ale ramekinelor cu zahăr de cofetari.
Într-un castron de sticlă, topiți ciocolata și untul într-un cuptor cu microunde, verificând la fiecare 10 secunde. Se amestecă până se omogenizează.
Într-un castron mare din oțel inoxidabil, folosind un mixer electric portabil, bateți albușurile cu un vârf de sare la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Adăugați 1/4 cană din zahărul cofetarilor și bateți albușurile până când sunt ferme și se formează vârfuri lucioase.
Într-un alt castron mare din oțel inoxidabil, bateți gălbenușurile de ou cu restul de 1/2 cană de zahăr al cofetarilor până când amestecul este bine amestecat.
Bateți amestecul de ciocolată topită și unt în gălbenușurile de ou, apoi amestecați treptat făina universală. Folosind o spatulă mare și curată de cauciuc, pliați o treime din albușurile bătute pentru a ușura amestecul, apoi pliați în albușurile bătute rămase până când aproape nu rămân dungi albe.
Puneți suficient aluat de tort souffl în fiecare dintre ramekinele pregătite pentru a ajunge la trei sferturi din drum în sus.
Coaceți prăjiturile timp de aproximativ 15 minute, sau până când sunt umflate și doar așezate în mijloc. Lăsați cuptorul pornit.
Lăsați prăjiturile souffl să se răcească în ramekins timp de aproximativ 5 minute sau până când marginile prăjiturilor încep să se îndepărteze de părțile laterale ale ramekins. Răsturnați prăjiturile pe o foaie mare de copt, apoi îndepărtați hârtia pergament și așezați prăjiturile în poziție verticală pe foaia de copt. Reîncălziți prăjiturile la cuptor timp de 2 minute.
Transferați prăjiturile souffl în farfurii și serviți-le cu înghețată de vanilie care a fost presărată cu cimbru tocat.