Souffl De Ciocolata Neagra 4

Souffl De Ciocolata Neagra 4
Dark Chocolate souffl Circulara ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 363 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ROM, cremă de tartru, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Sufleu De Ciocolată Neagră, Tort De Sufle De Ciocolată Neagră, și Cheesecake Cu Sufle De Ciocolată Neagră.

Instrucțiuni

1
Ungeți cu generozitate patru feluri de mâncare souffl de 1 până la 1 1/4 cană sau un fel de mâncare souffl de 1 1/2 litru. Dacă folosiți vase mici, așezați - le ușor într-o tigaie de 10 x 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu, topiți 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați făină; se amestecă până când amestecul este neted și clocotește. Se amestecă laptele; continuați să amestecați până când sosul fierbe și se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați ciocolată și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
6
Adăugați gălbenușurile de ou și romul și amestecați până când amestecul este amestecat și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ROMROM
7
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou (folosiți atașamentul de tel, dacă este disponibil) cu cremă de tartru până se spumează. Adăugați treptat zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri scurte, rigide și umede. Cu o spatulă flexibilă, pliați o treime din sosul de ciocolată în albușuri până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
8
Adăugați sosul rămas și pliați ușor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
9
Răzuiți aluatul în feluri de mâncare preparate; dacă este mai mare de 3/4 plin, folosiți guler de folie (vezi "Gloria încoronării" de mai jos).
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 375 până la coacerea dorită: pentru un centru moale, cremos, coaceți până când marginile se simt setate și uscate, dar centrați 1 până la 1 1/2 inci de suflete mici sau 2 până la 3 inci de unul mare încă apar moi și jiggle ușor atunci când vasele sunt foarte ușor agitate, 12 până la 15 minute pentru suflete mici, 15 până la 20 de minute pentru unul mare. Pentru un centru complet setat, coaceți până când suprafața pare setată și destul de uscată, cu 2 până la 3 minute mai mult pentru sufletele mici, cu 5 până la 6 minute mai mult pentru cele mari.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Serviți imediat, scoțând porții dintr-un singur suflet cu o lingură mare. Oferiți frișcă pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
12
Încoronarea gloriei
13
Soufflurile arată cel mai impresionant atunci când se ridică dramatic peste marginea vasului. Pentru a crea o coroană frumoasă pe suflet, umpleți vasul cu aproximativ 3/4. Dacă este mai puțin plin, sufletul poate să nu se ridice peste margine. Dacă este mai plin, sufletul se poate revărsa, cu excepția cazului în care înfășurați vasul cu un guler de folie. Iată cum să faci unul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Tăiați o foaie de folie de 15 inci lățime cu 4 inci mai lungă decât circumferința vasului; pliați longitudinal în treimi. Înveliți Generos o parte a benzii de folie cu unt topit, folosind o perie de patiserie. Înfășurați folia în afara vasului, astfel încât cel puțin 2 inci de folie să se extindă deasupra jantei. Îndoiți capetele benzii de folie cu unt de mai multe ori până când se lipesc de vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista