Souffl De Ciocolata Neagra 4
Dark Chocolate souffl Circulara ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 363 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ROM, cremă de tartru, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Sufleu De Ciocolată Neagră, Tort De Sufle De Ciocolată Neagră, și Cheesecake Cu Sufle De Ciocolată Neagră.
Instrucțiuni
Ungeți cu generozitate patru feluri de mâncare souffl de 1 până la 1 1/4 cană sau un fel de mâncare souffl de 1 1/2 litru. Dacă folosiți vase mici, așezați - le ușor într-o tigaie de 10 x 15 inci.
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu, topiți 3 linguri de unt.
Adăugați făină; se amestecă până când amestecul este neted și clocotește. Se amestecă laptele; continuați să amestecați până când sosul fierbe și se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Adăugați ciocolată și amestecați până se omogenizează.
Adăugați gălbenușurile de ou și romul și amestecați până când amestecul este amestecat și neted.
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou (folosiți atașamentul de tel, dacă este disponibil) cu cremă de tartru până se spumează. Adăugați treptat zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri scurte, rigide și umede. Cu o spatulă flexibilă, pliați o treime din sosul de ciocolată în albușuri până se omogenizează bine.
Adăugați sosul rămas și pliați ușor până se omogenizează.
Răzuiți aluatul în feluri de mâncare preparate; dacă este mai mare de 3/4 plin, folosiți guler de folie (vezi "Gloria încoronării" de mai jos).
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 375 până la coacerea dorită: pentru un centru moale, cremos, coaceți până când marginile se simt setate și uscate, dar centrați 1 până la 1 1/2 inci de suflete mici sau 2 până la 3 inci de unul mare încă apar moi și jiggle ușor atunci când vasele sunt foarte ușor agitate, 12 până la 15 minute pentru suflete mici, 15 până la 20 de minute pentru unul mare. Pentru un centru complet setat, coaceți până când suprafața pare setată și destul de uscată, cu 2 până la 3 minute mai mult pentru sufletele mici, cu 5 până la 6 minute mai mult pentru cele mari.
Serviți imediat, scoțând porții dintr-un singur suflet cu o lingură mare. Oferiți frișcă pentru a adăuga după gust.
Soufflurile arată cel mai impresionant atunci când se ridică dramatic peste marginea vasului. Pentru a crea o coroană frumoasă pe suflet, umpleți vasul cu aproximativ 3/4. Dacă este mai puțin plin, sufletul poate să nu se ridice peste margine. Dacă este mai plin, sufletul se poate revărsa, cu excepția cazului în care înfășurați vasul cu un guler de folie. Iată cum să faci unul.
Tăiați o foaie de folie de 15 inci lățime cu 4 inci mai lungă decât circumferința vasului; pliați longitudinal în treimi. Înveliți Generos o parte a benzii de folie cu unt topit, folosind o perie de patiserie. Înfășurați folia în afara vasului, astfel încât cel puțin 2 inci de folie să se extindă deasupra jantei. Îndoiți capetele benzii de folie cu unt de mai multe ori până când se lipesc de vas.