Souffl de ciocolată caldă a luat în jurul valorii de 1 oră și 17 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 364 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca o băutură. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1435 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de pudră de cacao, zahăr tos, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Sufleu De Ciocolată Caldă, Souffl De Ciocolata Calda 4, și Sufleu Fierbinte De Cacao.
Instrucțiuni
1
Luați patru feluri de mâncare souffl de 200 ml și periați-le complet cu unt înmuiat. Răciți vasele timp de 5 minute, apoi, ca poliță de asigurare, astfel încât sufletul să nu se lipească de vas, aplicați un al doilea strat ca înainte. Sfat un pic de ciocolată rasă în fiecare fel de mâncare, rola vasul în jurul înclinarea-l în timp ce face acest lucru este uniform căptușite pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Pentru patiseria crme, amestecați făina, zahărul și făina de porumb. Puneți gălbenușul de ou și oul întreg într-un castron, amestecați, apoi bateți în jumătate din amestecul de făină pentru a da o pastă netedă. Sfat în restul amestecului de făină și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă laptele și smântâna într-o tigaie și se aduce doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați ciocolata și bateți până se topește și se omogenizează fără cocoloașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
6
Se amestecă treptat amestecul de ciocolată fierbinte în pastă. Întoarce-te la pan. Gatiti, amestecand, la foc mediu-mic timp de 5 minute pana la o pasta neteda si groasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Cacao Fierbinte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se ia de pe foc. Se lasă până se răcește, bătând ocazional cu un tel de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Faceți ganache: încălziți încet crema într-o tigaie. Chiar înainte de a fierbe, scoateți focul și adăugați ciocolată. Bateți constant până la o textură catifelată, stropind treptat cacao pe măsură ce se dizolvă. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Hârtie De Orez
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Bateți albușurile până la vârfuri moi cu un tel electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Presărați zahărul în timp ce amestecați. Continuați să bateți pentru a da vârfuri rigide și ferme pentru a da volum sufletelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Se amestecă crme patisserie și ganache într-un castron mare. Se amestecă 2 linguri de albus de ou. Îndoiți cu grijă o treime din restul, tăind amestecul. Îndoiți într-o altă treime (aveți grijă să nu pierdeți volumul); pliați în rest.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Puneți amestecul în vase pentru a le umple cu trei sferturi, apoi apăsați ușor o lingură pentru a vă asigura că umple toate golurile. Umpleți vasele până la vârf cu amestecul, apoi bateți fiecare vas pe suprafață, astfel încât amestecul să umple părțile laterale.
14
Luați un cuțit de paletă și trageți-l peste partea superioară a fiecărui vas, astfel încât amestecul să fie complet plat. Luați puțin timp pentru a șterge orice stropire de pe exteriorul fiecărui fel de mâncare, altfel se vor arde în timp ce gătiți.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De Paletă
15
Deci, amestecul nu se va lipi de partea superioară a matriței și, pentru a da un finisaj drept, ocoliți marginea superioară a amestecului cu degetul.
16
Presărați puțină ciocolată rasă în centru, apoi coaceți suflantele timp de 15-17 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
17
Suflurile ar fi trebuit să crească cu aproximativ două treimi din înălțimea lor inițială și să se jiggle atunci când sunt mutate, dar să fie așezate deasupra. Pentru a servi, faceți o mică baie cu o lingură în centrul fiecăruia, apoi turnați o singură cremă sau adăugați o lingură de înghețată.