Sote fungică
Sotul fungic durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 142 de calorii , 6 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 2,01 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Funcționează bine ca aperitiv la preț rezonabil. Mergeți la magazin și luați unt clarificat, eșalotă, ciuperci cremini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 81% , ceea ce este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Spanac Sote , Broccoli Saute și Pattypan Saute .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-o tigaie grea de 10 inchi, încălziți 1 uncie de unt clarificat la foc mare.
Adăugați ciupercile feliate, câte o mână, pentru a soti tigaia. Pe măsură ce ciupercile încep să dezvolte o culoare maronie bogată, împingeți-le în exteriorul tigaii. Întoarceți ciupercile pe măsură ce încep să se coloreze. Când tigaia se usucă, adaugă restul de unt clarificat în tigaie.
Adăugați încă o mână de ciuperci în tigaie și continuați până când toate ciupercile au fost adăugate. Asezonați cu sare și piper după ce s-a făcut ultimul adaos în tigaie.
Faceți o gaură în mijlocul cratiței și adăugați eșalota. Deglazează tigaia cu coniac, răzuind orice bucăți de ciuperci rumenite.
Adăugați arpagicul. Ajustați condimentul cu sare și piper.