Sote de dovlecel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Zucchini Saute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 50 de calorii, 2 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Pentru 44 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 39 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână usturoi, ulei de măsline, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu un scor de lingură de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt sote de dovlecei, sote de dovlecei și roșii și sote de dovlecei și porumb.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu. Când este fierbinte, se adaugă usturoiul și se călește timp de 2 minute, sau până se parfumează; nu-l lăsa să se rumenească.
Adăugați dovleceii, sare și piper și gătiți până când dovleceii sunt fragezi, dar încă ușor crocanți, aproximativ 5 minute.
Transferați dovleceii într-un vas de servire și stropiți cu parmezan.