Sote De Dovlecei
Zucchini sote ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 41 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, piper, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Sote De Morcov Dovlecel, Zucchini si porumb saut, și Sote De Dovlecei Cheesy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați usturoiul și sotati timp de 2 minute sau până când este parfumat; nu lăsați-l să se rumenească.
Adăugați dovlecelul, sarea și piperul și gătiți până când dovlecelul este fraged, dar încă ușor crocant, aproximativ 5 minute.
Transferați dovlecelul într-un vas de servire și presărați parmezanul.