Sote de biban Chilian cu Brandadă de cartofi-păstârnac cu sos de șofran Piquillo Pepper

Sote de biban Chilian cu Brandadă de cartofi-păstârnac cu sos de șofran Piquillo Pepper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bibanul de mare chilian sotat cu Brandadă de cartofi-păstârnac cu sos de șofran Piquillo Pepper. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 1503 calorii, 68G de proteine, și 99G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 13,37 USD pe porție, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cartofi, unt, ardei piquillo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 78%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bascul De Mare Chilian Sotat, Biban De Mare Chilian, și Biban De Mare Chilian Cu Sos Moho.

Instrucțiuni

1
Ungeți uleiul pe ambele părți ale peștelui și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Se încălzește tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați peștele cu pielea în jos și sotati până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți și continuați să gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Așezați o lingură mare de brandade pe o farfurie încălzită. Echilibrul unu
5
File de biban de mare sotat pe o parte a brandadei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeabassSeabass
6
Stropiți întreaga farfurie cu sosul de șofran Piquillo Pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PiquilloPiper Piquillo
șofranșofran
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Așezați usturoiul și 1/4 cană de ulei într-o cratiță mică și încălziți încet la foc mediu până când usturoiul devine maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
8
Așezați usturoiul și câteva linguri de ulei într-un robot de bucătărie cu codul de sare și procesați până se omogenizează. Treceți cartofii și păstârnacul printr-o moară de alimente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cod De SareCod De Sare
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Adăugați piureul de cod de sare, laptele și uleiul de măsline rămas și amestecați până se combină. Se amestecă untul și se condimentează cu sare și piper după gust. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cod De SareCod De Sare
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
10
Așezați șalotele, vinul, oțetul și șofranul într-o oală medie nereactivă și gătiți până când lichidul este redus la 1 lingură. Începeți încet să bateți untul până când sosul se emulsionează. Condimentați cu sare și piper, după gust, și pliați ardeii piquillo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PiquilloPiper Piquillo
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
șofranșofran
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru chilian Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Acest Pinot Noir bogat se deschide cu arome de fructe roșii accentuate de coacăze și coajă de portocală. Aromele de zmeură și cireșe continuă până la gust și sunt completate de note de ciocolată neagră și mure. Prezentând aciditate strălucitoare și o greutate medie, finisajul este lung și persistent. 
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista