Sotati verdeturi cu ulei de masline-oua prajite
Saut verdeturi cu ulei de masline-oua prajite este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 545 calorii, 11g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, cuburi de dovlecei de butternut, ouă prăjite cu ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o farfurie destul de scumpă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sotati verdeturi cu ulei de masline-oua prajite, Verdeturi de sfeclă sotate cu ouă poacate, și Ouă prăjite cu verdeață și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Aruncați dovleceii cu 2 lingurițe. ulei de măsline și se întinde într-un singur strat pe o foaie de copt; se presară cu 1/2 linguriță. sare.
Coaceți 20 de minute sau până când dovlecelul este moale și maro auriu, amestecând ocazional.
Între timp, sotati ceapa în restul de 2 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 10 minute sau până când ceapa este fragedă.
Adăugați verdeață, următoarele 2 ingrediente și squash, aruncând pentru a acoperi.
Se presară cu restul de 1/2 linguriță. sare. Gatiti, amestecand des, 2 minute sau doar pana cand verdele incepe sa se ofileasca.
Se presară cu brânză de capră și se acoperă cu ulei de măsline-ouă prăjite.