Sosul de spaghete de casă al bucătarului Lyle

Sosul de spaghete de casă al bucătarului Lyle
Sosul de spaghete de casă al bucătarului Lyle ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $5.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 746 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ceapă, roșii Rome și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Pumnul special Sangria al bucătarului Lyle, Sosul de spaghete de casă al lui Pam, și Sos De Spaghete De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o sită peste o oală medie nereactivă, strecurați roșiile sucului lor în oala cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Adăugați oțetul de sherry, zahărul, fulgii de ardei roșu, oregano și busuiocul în sucul de roșii. Se amestecă și se gătește la foc mare. Odată ce bulele încep să se formeze la suprafață, reduceți la foc mic. Lăsați lichidul să se reducă cu 1/2 sau până când lichidul s-a îngroșat până la o consistență de sirop liber.Strângeți bine fiecare roșie pentru a vă asigura că majoritatea semințelor sunt îndepărtate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Oțet De SherryOțet De Sherry
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
3
Tăiați morcovul, ceapa și țelina în dimensiuni uniforme și combinați cu ulei de măsline și usturoi într-o tigaie de prăjire nereactivă la foc mic. Transpirați mirepoix până când morcovii sunt fragede și ceapa devine translucidă, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Adăugați roșiile și caperele în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Așezați tigaia pe grătarul din mijloc al cuptorului și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute, amestecând la fiecare 5 minute. Roșiile ar trebui să înceapă să se rumenească ușor pe margini cu caramelizare ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți tigaia din broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Așezați tigaia peste 2 arzătoare pe aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați 1/2 cană de vin la roșii și gătiți încă 2 până la 3 minute la foc mediu și setați aside.In o cratiță mare de 10 litri la foc mediu, sotati carnea de vită măcinată, carnea de porc și cârnații până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Scurgeți excesul de grăsime rezervând aproximativ 2 linguri.
11
Adăugați înapoi carnea, roșiile și ingredientele rămase și grăsimea rezervată și amestecați până se omogenizează. Se fierbe timp de 3 până la 4 ore la foc mic, amestecând des pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Adăugați mai multă apă după cum este necesar pentru sosul subțire și reglați condimentele după gust.Carnea este folosită mai ales pentru aromatizarea sosului, așa că, dacă doriți, veți avea nevoie de mai mult pentru mesele viitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Ingrediente

6frunzechiffonade busuioc proaspăt, . (Pentru a chiffonade frunze mai mici, cum ar fi busuioc, ele pot fi stivuite, apoi laminate și felii peste ) sau 1 lingura busuioc uscatchiffonade busuioc proaspăt, . (Pentru a chiffonade frunze mai mici, cum ar fi busuioc, ele pot fi stivuite, apoi laminate și felii peste ) sau 1 lingura busuioc uscat2kilogrameroșii întregi conservateroșii întregi conservate33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcapere, clătite și drenatecapere, clătite și drenate2Ceapa galbena, tocata maruntCeapa galbena, tocata marunt2ceaparoșii medii proaspete (aproximativ, curățate și tăiate în șasimiroșii medii proaspete (aproximativ, curățate și tăiate în șasimi4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu secvin roșu sec6maricuișoare de usturoi, presatecuișoare de usturoi, presate4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de vită rotundăcarne de vită rotundă1Oreos dublu umplutpiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de porc măcinatăcarne de porc măcinată4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Cârnați italieniCârnați italieni2Bucăți de caramele Heath Bar1 lingurita branza Romano maruntita1 lingurita branza Romano maruntita23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec2mariceapa, tocataceapa, tocata12 lingurițe de pudră de usturoioregano proaspătoregano proaspăt63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmparmezanparmezan4ciuperci portabella proaspete, tocate grosierciuperci portabella proaspete, tocate grosier1Oreos dublu umplutCeapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inchCeapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inch1kilogrameroșii Rome, tăiate cubulețeroșii Rome, tăiate cubulețe591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de vin sherryoțet de vin sherry591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional5101 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.vânează pasta de roșiivânează pasta de roșii3kilogramevârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista