Sosul de spaghete de casă al bucătarului Lyle ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $5.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 746 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ceapă, roșii Rome și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Pumnul special Sangria al bucătarului Lyle, Sosul de spaghete de casă al lui Pam, și Sos De Spaghete De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o sită peste o oală medie nereactivă, strecurați roșiile sucului lor în oala cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Adăugați oțetul de sherry, zahărul, fulgii de ardei roșu, oregano și busuiocul în sucul de roșii. Se amestecă și se gătește la foc mare. Odată ce bulele încep să se formeze la suprafață, reduceți la foc mic. Lăsați lichidul să se reducă cu 1/2 sau până când lichidul s-a îngroșat până la o consistență de sirop liber.Strângeți bine fiecare roșie pentru a vă asigura că majoritatea semințelor sunt îndepărtate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Oțet De Sherry
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
3
Tăiați morcovul, ceapa și țelina în dimensiuni uniforme și combinați cu ulei de măsline și usturoi într-o tigaie de prăjire nereactivă la foc mic. Transpirați mirepoix până când morcovii sunt fragede și ceapa devine translucidă, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Adăugați roșiile și caperele în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Așezați tigaia pe grătarul din mijloc al cuptorului și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute, amestecând la fiecare 5 minute. Roșiile ar trebui să înceapă să se rumenească ușor pe margini cu caramelizare ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți tigaia din broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, Decojiți
7
Așezați tigaia peste 2 arzătoare pe aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați 1/2 cană de vin la roșii și gătiți încă 2 până la 3 minute la foc mediu și setați aside.In o cratiță mare de 10 litri la foc mediu, sotati carnea de vită măcinată, carnea de porc și cârnații până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Scurgeți excesul de grăsime rezervând aproximativ 2 linguri.
11
Adăugați înapoi carnea, roșiile și ingredientele rămase și grăsimea rezervată și amestecați până se omogenizează. Se fierbe timp de 3 până la 4 ore la foc mic, amestecând des pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Adăugați mai multă apă după cum este necesar pentru sosul subțire și reglați condimentele după gust.Carnea este folosită mai ales pentru aromatizarea sosului, așa că, dacă doriți, veți avea nevoie de mai mult pentru mesele viitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch