Sosul de spaghete de casă al bucătarului Lyle ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $5.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 746 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ceapă, roșii Rome și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Pumnul special Sangria al bucătarului Lyle, Sosul de spaghete de casă al lui Pam, și Sos De Spaghete De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o sită peste o oală medie nereactivă, strecurați roșiile sucului lor în oala cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Adăugați oțetul de sherry, zahărul, fulgii de ardei roșu, oregano și busuiocul în sucul de roșii. Se amestecă și se gătește la foc mare. Odată ce bulele încep să se formeze la suprafață, reduceți la foc mic. Lăsați lichidul să se reducă cu 1/2 sau până când lichidul s-a îngroșat până la o consistență de sirop liber.Strângeți bine fiecare roșie pentru a vă asigura că majoritatea semințelor sunt îndepărtate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Oțet De Sherry
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
3
Tăiați morcovul, ceapa și țelina în dimensiuni uniforme și combinați cu ulei de măsline și usturoi într-o tigaie de prăjire nereactivă la foc mic. Transpirați mirepoix până când morcovii sunt fragede și ceapa devine translucidă, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
4
Adăugați roșiile și caperele în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
5
Așezați tigaia pe grătarul din mijloc al cuptorului și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute, amestecând la fiecare 5 minute. Roșiile ar trebui să înceapă să se rumenească ușor pe margini cu caramelizare ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți tigaia din broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați tigaia peste 2 arzătoare pe aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați 1/2 cană de vin la roșii și gătiți încă 2 până la 3 minute la foc mediu și setați aside.In o cratiță mare de 10 litri la foc mediu, sotati carnea de vită măcinată, carnea de porc și cârnații până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
9
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scurgeți excesul de grăsime rezervând aproximativ 2 linguri.
11
Adăugați înapoi carnea, roșiile și ingredientele rămase și grăsimea rezervată și amestecați până se omogenizează. Se fierbe timp de 3 până la 4 ore la foc mic, amestecând des pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Adăugați mai multă apă după cum este necesar pentru sosul subțire și reglați condimentele după gust.Carnea este folosită mai ales pentru aromatizarea sosului, așa că, dacă doriți, veți avea nevoie de mai mult pentru mesele viitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch