Sosul de spaghete de casă al bucătarului Lyle

Sosul de spaghete de casă al bucătarului Lyle
Sosul de spaghete de casă al bucătarului Lyle ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $5.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 746 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ceapă, roșii Rome și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Pumnul special Sangria al bucătarului Lyle, Sosul de spaghete de casă al lui Pam, și Sos De Spaghete De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o sită peste o oală medie nereactivă, strecurați roșiile sucului lor în oala cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Adăugați oțetul de sherry, zahărul, fulgii de ardei roșu, oregano și busuiocul în sucul de roșii. Se amestecă și se gătește la foc mare. Odată ce bulele încep să se formeze la suprafață, reduceți la foc mic. Lăsați lichidul să se reducă cu 1/2 sau până când lichidul s-a îngroșat până la o consistență de sirop liber.Strângeți bine fiecare roșie pentru a vă asigura că majoritatea semințelor sunt îndepărtate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Oțet De SherryOțet De Sherry
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
3
Tăiați morcovul, ceapa și țelina în dimensiuni uniforme și combinați cu ulei de măsline și usturoi într-o tigaie de prăjire nereactivă la foc mic. Transpirați mirepoix până când morcovii sunt fragede și ceapa devine translucidă, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Adăugați roșiile și caperele în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Așezați tigaia pe grătarul din mijloc al cuptorului și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute, amestecând la fiecare 5 minute. Roșiile ar trebui să înceapă să se rumenească ușor pe margini cu caramelizare ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți tigaia din broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Așezați tigaia peste 2 arzătoare pe aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați 1/2 cană de vin la roșii și gătiți încă 2 până la 3 minute la foc mediu și setați aside.In o cratiță mare de 10 litri la foc mediu, sotati carnea de vită măcinată, carnea de porc și cârnații până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Scurgeți excesul de grăsime rezervând aproximativ 2 linguri.
11
Adăugați înapoi carnea, roșiile și ingredientele rămase și grăsimea rezervată și amestecați până se omogenizează. Se fierbe timp de 3 până la 4 ore la foc mic, amestecând des pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Adăugați mai multă apă după cum este necesar pentru sosul subțire și reglați condimentele după gust.Carnea este folosită mai ales pentru aromatizarea sosului, așa că, dacă doriți, veți avea nevoie de mai mult pentru mesele viitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista