Sosul de roșii Marcella Hazan cu ceapă și unt

Sosul de roșii Marcella Hazan cu ceapă și unt
Sosul de roșii Marcella Hazan cu ceapă și unt este un fără gluten și primar sos. Această rețetă face 6 porții cu 251 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de conserve de roșii, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Sos de roșii cu ceapă și unt de la Marcella Hazan, Cărți de bucate clasice: Tagliatelle de casă de Marcella Hazan cu sos de carne Bologneză, și Semifreddo di Cioccolato de Marcella Hazan pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista