Sosul de mere roz al lui Ivor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sosul de mere roz al lui Ivor. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 554 calorii. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați mere mcintosh, prune prune, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Conserve de mere roz Martha, Cupcakes Cu Sare Roz Și Piper Roz, și Cupcakes de Grapefruit roz cu glazură de brânză cremă de Grapefruit roz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, acoperiți merele și prunele cu apă și aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți la foc mic până când merele și prunele se descompun, aproximativ 5 minute.
Scurgeți fructele într-o sită fină așezată peste un castron; rezervați 2 linguri de lichid de gătit într-un castron mic. Folosind o lingură de lemn, apăsați fructele prin sită în castron pentru a face un piure fin. Aruncați pielea.
Într-o cratiță mare, combinați piureul de mere-prune cu zahărul, sucul de lămâie, scorțișoara și nucșoara. Fierbeți piureul la foc moderat, amestecând frecvent, până când zahărul se dizolvă, aproximativ 3 minute. Se amestecă cele 2 linguri rezervate de lichid de gătit. Răzuiește sosul de mere într-un castron, acoperă și dă la frigider timp de 1 oră, până se răcește.