Sosul de mere roz al lui Ivor

Sosul de mere roz al lui Ivor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sosul de mere roz al lui Ivor. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 554 calorii. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați mere mcintosh, prune prune, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Conserve de mere roz Martha, Cupcakes Cu Sare Roz Și Piper Roz, și Cupcakes de Grapefruit roz cu glazură de brânză cremă de Grapefruit roz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, acoperiți merele și prunele cu apă și aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți la foc mic până când merele și prunele se descompun, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scurgeți fructele într-o sită fină așezată peste un castron; rezervați 2 linguri de lichid de gătit într-un castron mic. Folosind o lingură de lemn, apăsați fructele prin sită în castron pentru a face un piure fin. Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Într-o cratiță mare, combinați piureul de mere-prune cu zahărul, sucul de lămâie, scorțișoara și nucșoara. Fierbeți piureul la foc moderat, amestecând frecvent, până când zahărul se dizolvă, aproximativ 3 minute. Se amestecă cele 2 linguri rezervate de lichid de gătit. Răzuiește sosul de mere într-un castron, acoperă și dă la frigider timp de 1 oră, până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista