Sosul de carne Bolognese al tatălui
Sosul de carne Bolognese al tatălui ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 546 calorii, 27G de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ceapă, carne de vită măcinată, șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare sunt Sos De Carne Bolognese, Cărți de bucate clasice: Tagliatelle de casă Marcella Hazan cu sos de carne Bolognese, și Mai multe legume, mai puțină carne Bolognese de vară.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Se scurge, se sfărâmă foarte fin și se lasă deoparte.
Într-un robot de bucătărie, tocați morcovii, ceapa și șunca.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mic. Se amestecă amestecul de morcovi și se fierbe timp de 3 până la 5 minute. Se amestecă carnea de vită gătită, bulionul de vită, pasta de roșii, coaja de lămâie, frunzele de dafin, busuiocul și nucșoara. Se fierbe la foc mic, parțial acoperit, timp de cel puțin 2 ore, amestecând ocazional.
Imediat înainte de servire, amestecați smântâna și amestecați bine.