Sosaties de caise uscate și miel

Sosaties de caise uscate și miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete africane, așa că încercați Sosaties de caise uscate și miel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 141 calorii. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de apă, gem de caise strecurat, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de mâncare și vin. Funcționează bine ca garnitură. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Tamarind-frigarui de miel glazurat cu gust de caise uscate, Sosaties (Kebab Din Africa De Sud), și Dulceata Picanta De Caise Uscate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați dulceața, oțetul, apa, pudra de curry, usturoiul, sarea, coriandrul, ghimbirul, cuișoarele, ienibaharul, frunza de dafin, chimenul și piperul. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Lasă marinada să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
3
Puneți mielul într-un vas mare de copt din sticlă, adăugați marinada și aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore, aruncând carnea de 2 sau 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
4
Într-un vas mic rezistent la căldură, acoperiți caisele cu apă clocotită și lăsați să se umfle timp de 1 oră; scurgeți înainte de utilizare. Înmuiați opt frigarui de bambus de 8 inci în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Infilați cuburile de miel și caisele pe frigarui, folosind 3 caise pe frigărui. Întoarceți frigăruile la marinată până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Tocană De MielCarne De Tocană De Miel
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Aprindeți grătarul sau preîncălziți broilerul. Grătiți sau prăjiți frigăruile timp de 12 până la 15 minute, ungând și întorcând ocazional, până când mielul este încă ușor roz în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Graham Beck Game Reserve Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Graham Beck Game Reserve Pinotage
Graham Beck Game Reserve Pinotage
Un cultivar 'cu mândrie sud-African' care prezintă arome de cireșe coapte, căpșuni și prune cu fructe de fructe roșii coapte și condimente pe gust. Acest vin complet structurat și bine echilibrat recompensează cu o senzație de gură suculentă, dar elegantă și taninuri moi mătăsoase. Bucurați-vă cu caserole gătite lent, file, paste, brânzeturi robuste sau un grătar bun de modă veche.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista