Sosaties de caise uscate și miel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete africane, așa că încercați Sosaties de caise uscate și miel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 141 calorii. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de apă, gem de caise strecurat, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de mâncare și vin. Funcționează bine ca garnitură. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Tamarind-frigarui de miel glazurat cu gust de caise uscate, Sosaties (Kebab Din Africa De Sud), și Dulceata Picanta De Caise Uscate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați dulceața, oțetul, apa, pudra de curry, usturoiul, sarea, coriandrul, ghimbirul, cuișoarele, ienibaharul, frunza de dafin, chimenul și piperul. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic timp de 5 minute.
Lasă marinada să se răcească complet.
Puneți mielul într-un vas mare de copt din sticlă, adăugați marinada și aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore, aruncând carnea de 2 sau 3 ori.
Într-un vas mic rezistent la căldură, acoperiți caisele cu apă clocotită și lăsați să se umfle timp de 1 oră; scurgeți înainte de utilizare. Înmuiați opt frigarui de bambus de 8 inci în apă.
Infilați cuburile de miel și caisele pe frigarui, folosind 3 caise pe frigărui. Întoarceți frigăruile la marinată până la 2 ore.
Aprindeți grătarul sau preîncălziți broilerul. Grătiți sau prăjiți frigăruile timp de 12 până la 15 minute, ungând și întorcând ocazional, până când mielul este încă ușor roz în interior.
Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling
African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Graham Beck Game Reserve Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Graham Beck Game Reserve Pinotage]()
Graham Beck Game Reserve Pinotage
Un cultivar 'cu mândrie sud-African' care prezintă arome de cireșe coapte, căpșuni și prune cu fructe de fructe roșii coapte și condimente pe gust. Acest vin complet structurat și bine echilibrat recompensează cu o senzație de gură suculentă, dar elegantă și taninuri moi mătăsoase. Bucurați-vă cu caserole gătite lent, file, paste, brânzeturi robuste sau un grătar bun de modă veche.