Sos verde Chile
Sosul Green Chile durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 65 de calorii , 1 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian servește 10 și costă 49 de cenți per porție . Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de canolan, ceapă, sare și piper kosher și tomate. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Cu un scor de 27% , acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați tocană de carne de vită cu chile verde , porumb dulce de pui și tocătură de chile verde și plăcintă cu chili cu chili verde și crustă de porumb cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aruncați poblanos, tomatillos, jalapeno, ceapa, usturoi și ulei de canola pe o foaie de copt și asezonați cu sare și piper. Se prăjește, întorcându-se o dată, până când legumele sunt aurii și moi, aproximativ 20 de minute.
Lasam legumele sa se raceasca putin, apoi curatati usturoiul.
Transferați legumele într-un robot de bucătărie, adăugați coriandru și procesați până se omogenizează (adaugă apă pentru a regla consistența, dacă este necesar).
Adăugați miere și mai multă sare și piper, dacă este necesar.