Sos superb de afine cu mere și pere
Sos de afine Superb cu mere și pere este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Acest fel de mâncare are 564 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de pere bosc, zahăr brun, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 45%. Încercați Fleac de toamnă cu mere prăjite, pere și sos de dovleac-Caramel, Sos de afine cu pere și Cardamom, și Pere fierte umplute cu sos de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați bețișoarele de scorțișoară, boabele de ienibahar și cuișoarele pe centrul unei bucăți pătrate de cheesecloth de 8 inci. Adunați marginile cheesecloth-ului și legați-le cu sfoară de bucătărie pentru a le asigura.
Așezați plicul într-o cratiță mare împreună cu afinele și sucul de portocale. Aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când boabele încep să izbucnească, aproximativ 10 minute.
Se amestecă merele, perele, zahărul alb și zahărul brun. Reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-scăzut și fierbeți aproximativ 25 de minute până când merele și perele sunt ușor moi.
Scoateți și aruncați plicul de condimente. Răzuiește sosul într-un bol, acoperă și dă la frigider peste noapte.