Sos superb de afine cu mere și pere

Sos superb de afine cu mere și pere
Sos de afine Superb cu mere și pere este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Acest fel de mâncare are 564 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de pere bosc, zahăr brun, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 45%. Încercați Fleac de toamnă cu mere prăjite, pere și sos de dovleac-Caramel, Sos de afine cu pere și Cardamom, și Pere fierte umplute cu sos de afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați bețișoarele de scorțișoară, boabele de ienibahar și cuișoarele pe centrul unei bucăți pătrate de cheesecloth de 8 inci. Adunați marginile cheesecloth-ului și legați-le cu sfoară de bucătărie pentru a le asigura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Așezați plicul într-o cratiță mare împreună cu afinele și sucul de portocale. Aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când boabele încep să izbucnească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se amestecă merele, perele, zahărul alb și zahărul brun. Reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-scăzut și fierbeți aproximativ 25 de minute până când merele și perele sunt ușor moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Scoateți și aruncați plicul de condimente. Răzuiește sosul într-un bol, acoperă și dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se servește rece.
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista