Sos: Sos De Căpșuni-Mure
Sos: sosul de căpșuni-mure este un fără gluten și vegetarian sos. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 150 de calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână mure, unt, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Sos: Sos Worcestershire, Sos Mojo, și Sos: Sos Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați murele și căpșunile în borcanul unui blender și piureul până se omogenizează.
Așezați o strecurătoare cu plasă fină deasupra unei tigaie mici de sos și a amestecului de boabe de strecurătoare în tigaie.
Adăugați zahăr, suc de lămâie și sare în tigaie cu suc de fructe de pădure și bateți împreună la foc mare. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până când amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul și vanilia.
Lăsați sosul să stea până ajunge la temperatura camerei, apoi serviți sau puneți-l într-un recipient etanș și păstrați-l la frigider.