Sos Roșu Chile
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și sos vegetarian? Sosul roșu Chile ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 83 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 56 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână miere, conserve de roșii, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 26%. Rețete similare includ Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, Sos de tomate Chile Verde (akan AWESOME-sos), și Sos Roșu Chile.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de canola într-o cratiță medie la foc mare.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți 30 de secunde. Se amestecă pudra de chile și chimenul și se gătește încă 30 de secunde.
Se adaugă roșiile, se condimentează cu sare și piper și se fierbe la foc mediu-mare, amestecând, până se reduce la o consistență asemănătoare sosului, aproximativ 25 de minute.
Transferați într-un robot de bucătărie și piure (adăugați apă dacă este necesar).
Adăugați mierea și mai multă sare și piper, dacă este necesar.