Sos Rapid

Sos Rapid
Sosul rapid ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de sosuri. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 33 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți sare kosher, sucuri de tigaie din curcan și tigaie de prăjire, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Sos Rapid, Sos Rapid De Hamburger, și Sos De Cârnați Rapid.

Instrucțiuni

1
Strecurați sucurile de tigaie într-un separator sau bol de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Lăsați să stea 10 minute. Degresați și aruncați grăsimea de pe suprafață; puneți sucurile deoparte. Într-o cratiță mică, la foc mediu-mic, aduceți bulionul și 1 cană de sucuri rezervate la fiert. Între timp, într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și 1/4 cană de apă rece până când nu rămân bulgări. Bateți încet amestecul de amidon de porumb în bulionul care fierbe. Gatiti timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se ia de pe foc și se condimentează cu sarea și piperul. Tulpina chiar înainte de servire.* Ingrediente prea variabile pentru analiza semnificativă a informațiilor nutriționale
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista