Sos Raita De Castravete

Sos Raita De Castravete
Castravetele Raita sos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 16 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 21 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării indiene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de castraveți, mentă, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Sos Raita De Castravete, castravete raita | cum se face castravete raita / raita s, și castravete raita , cum se face castravete raita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lingura iaurt pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; răspândit la 1/2-inch grosime. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Răzuiți într-un castron folosind o spatulă; amestecați ingredientele rămase. Acoperiți și răciți 2 ore; se amestecă înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Cadre Band of Stones Gruner Veltliner cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Cadre trupa de pietre Gruner Veltliner
Cadre trupa de pietre Gruner Veltliner
Aromatic, acest vin conduce cu o margine de citrice sărată cu tonuri de pământ care au indicii exotice de condimente din Africa de Nord. De acolo este o adâncime de iasomie și fructe tropicale frumoase conduse de citrice, care amintesc de stoarcerea unei pene de var peste fructul unei Papaya pe jumătate tăiate. Nu poți ascunde componenta de grapefruit copt atât de prezentă încât ne referim adesea la Squirt...infamul sifon de grapefruit. Acesta este un vin foarte interesant. Are un echilibru armonios de maturitate, dar o tonă de vervă și energie pe palat. O bază de citrice sărate, ghimbir și piper alb se amestecă cu grapefruit, care toate duc la un finisaj savuros plin de mineralitate. Acest vin atinge ambele părți ale spectrului gr Oktsner, luminos, proaspăt și vibrant, împreună cu textura și o plinătate care prezintă ceea ce face ca vinurile albe din Valea Edna să fie unice.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista