Sos Puttanesca sau Kalamata Kwik

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene la repertoriul dvs., sosul Puttanescan sau Kalamata Kwik ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 88 de cenți per porție , obțineți un sos care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 166 de calorii . Această rețetă este pe placul a 7 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână roșii uscate la soare, măsline kalamatan, usturoi și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Cu un scor de lingură de 49% , acest fel de mâncare este bun. Sosul alb Kwik Meal Cart de la New York a la Cart ,Tortino de vinete într-un sos marinara de măsline Kalamatan și Pastele cu măsline Kalamatan și sos de roșii cu struguri prăjiți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, căleți usturoiul, ceapa și ardeiul roșu. Se amestecă roșiile uscate la soare, capere și oregano.
Adăugați roșii proaspete coapte și măsline kalamata. Gatiti acoperit aproximativ 5 minute.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru italiană. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Giacomo Mori Chianti cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Giacomo Mori Chianti]()
Giacomo Mori Chianti
Culoare violet, nas de cireșe negre și sub tufă. Corp mediu, dulce și curat la prima gust, trebuie deschis după 2-3 ani.