Sosul Puttanesca este un fără gluten, fără lactate și primal sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 124 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, măsline, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Sos Puttanesca, Sos Puttanesca, și Sos Puttanesca.
Instrucțiuni
1
Puneți uleiul de măsline, hamsiile, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit într-o cratiță medie la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana se formeaza bule in jurul usturoiului, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă roșiile, măslinele și caperele și se fierbe. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când sosul s-a îngroșat ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
3
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper după gust.